2012. november 4., vasárnap

Tippek tőlem, plus size lányoknak!

Sziasztok!

Megint rendhagyó bejegyzés tőlem, de úgy érzem itt az ideje hogy leírjam erről is a véleményemet.
Hozzá kell tennem én is plus size lány vagyok, nem tartom magam tökéletesnek, de megbarátkoztam vele, persze nem ismeretlen számomra a fogyókúra de már megtanultam hogy hogyan hozzam ki magamból ígyis a legtöbbet!:)
Most nem saját fotókat hoztam, viszont ha sikeres lesz a bejegyzés és kommentben megírjátok hogy olyan képek is érdekelnének, akkor szívesen csinálok egy olyan bejegyzést is.

Teljesen komolyan gondolom a dolgot, nem azt fogom leírni hogy hordj feketét feketével meg pulcsit pulcsival... Ha valaki csak fintorogni jött a ducikon, akkor most lépjen ki, viszont ha te is duci vagy szeretettel írom neked tovább a bejegyzést.:)
Mivel nem kevés tapasztalatom van, mindent leírok amiben nekem is jó lett volna ha valaki segít, de magamtól is kitapasztaltam végül a dolgokat.
170 cm vagyok 85E melltartóval és méteres csípővel, ez van. Sosem voltam szingli, gyakran tesznek pozitív megjegyzést rám az utcán (ami legtöbbször sajna szexuális töltetű), aki nem szereti a duci nőket férfi szemmel az is csinosnak és vonzónak tart. Meg kell tanulni kezelni a testünket és kihozni belőle a legjobbat és simán lesöpörjük a csontkollekciókat!;)
A szöveget én írom most, képeket a google-ban megfelelő kulcsszavakkal keresek hozzá.

hatalmas mosoly az arcokon!:)


Na let's go, jöjjenek tehát pontba szedve a tippjeim alsóneműtől a kabátig, tetőtől talpig!:)

1. Megfelelő fehérnemű

Ez az egyik legfontosabb, enélkül mit sem ér a többi, hiszen a (bocsi a megfogalmazásért) kibuggyanó hurkácskák nem épp szemet gyönyörködtetőek. Bár én csak és kizárólag tangát hordok, nem szégyen a nagyobb bugyi sem, csak hát a makacs nő bennem nekem nem hagyta még hogy alakformálót vegyek fel:D Tangánál fontos hogy ne legyen kicsi, mert akkor bevág, ne legyen túlságosan csípőfazonú, hagy nyomja le picit a hasat is;) H&M-ben pl simán kapni 42-44-es isteni fazonú tangákat, vagy a Takko-ban, F&F-nél stb.

A melltartó ettől még fontosabb. Az én 85E melltartóimat beszerezni nem kis munka. F&F hálistennek gyárt ekkorát csak a fazon és szín választék csekély. Triumph-ra sajnos sajnálom a pénzt, lehet olcsóbban is jóminőségú kényelmes melltartókat kapni.
 Fontos hogy megfelelő legyen a méret. Én egy hónbapja még C-D kosarat hordtam de be kellett látnom, hogy az igazán sose volt jó rám, csak féltem a betűktől...




2. Divatos de kényelmes ruházat

Sok nő nem hajlandó rá hogy lemondjon olyan ruhákról amik nem állnak neki jó, hát pedig sajnos még én is szívszédülést tudok kapni a csípőnadrág fölött kiugró pocaktól.
Tuti tippem a gumisderekú nadrágok. F&F, Takko, C&A sok fazonban, méretben, színben kínálja, 2-5 ezer forintért. Kényelmes is csinos is, mert van farmer anyagból is, pamutból is, amiből a szemem csak megkívánja.:)
Jó tipp még a cicanadrág, csak és kizárólag ha nem szorít, és ha olyan felsővel/inggel viseljük ami fenék alá ér. Egyik duci barátnőm (nevet nem említek) nem volt hajlandó addig cicanadrágot venni még rá nem beszéltem fél órán keresztül a C&A-ban, azóta amikor csak teheti hosszú inggel hordja és imád érte hogy rábeszéltem!:)
A szín sem mindegy sajnos, nadrágból előnyösebb a sötét főleg ha csípőben vagy erős (mint én), viszont jóhír hogy ebben az esetben (homokóra) a színes fölsők is jól állnatnak, persze ismétlem megfelelő melltartó fölött. :)
Ha pocakban vagy erősebb, ezt használhatod fordítva. Kisebb fenék-comb kombóra jöhet a színes naci, a felső viszont legyen sötét és/ vagy ne túl passzos.
A ló túloldalára sose essetek át. Én sajnos át szoktam mert sötétkék nadrághoz előszeretettel hordok fekete felsőt. Viszont az se lenne jó ha alul-felül színesben virítanék...
+ ne mondjatok le a szoknyáról! megfelelő ( pl. A fazon) egy fekete harisnyával simán jöhet!:)

1. és 3. gigalike!!

3. kiskép tipikus tökéletes összeállítás!:)
3. Cipő, táska

Erről annyit, hogy érdemes felhívni a lábra a figyelmet akár nőies magassarkúkkal (de csakis ha kényelmesnek tartod) vagy akár színes csizmákkal, szerintem mindent szabad!:) Amég illik a ruházathoz... Egy sötét öltözetet fel tud dobni egy színes cipő:) Bónusz tipp: A nagyobb táska optikailag minket kisebbnek mutat;)





4. Kabát

Tél közeledtével erről is kell írnom.
Nekem van sötét (fekete, sötétkék) kabátom is, de van piros is. Nem tabu a színes higgyétek el!:) Csak a megfelelő fazont kell eltalálni. Ami legjobb esetben A fazonú és/vagy övvel húzott derekú, a nőies alakért. Én tapasztalatból, már régen elfelejtettem a pufi dzsekiket, egyszerűen nem létezik hogy jól álljon. Inkább a szövetkabátok amikkel nehéz mellélőni. (F&F, C&A, HÁDA!!!!)



5. Kiegészítő, smink, haj

Ha nem a ruházatra akarod felhívni a figyelmet (pl sötét naci, blúz blabla) akkor jöhet a nagy fülbevaló vastag karkötő, ami optikailag minket megintcsak kisebbnek mutat. Hozzáteszem én nem hordok csak pici füliket, mert nem szeretem sajna a lógósakat.:/ De hatalmas órát hordok és csillogó nyakláncokat (ezzel a dekoltázsomra terelem a figyelmet pl a hasamról:D)
A haj előnyos ha hosszú, bár nem ritka a csini rövid haj sem dundibb lányoknak. Ez inkább arcforma függő.
A smink legyen csinos, esetleg színes, telt dús ajkakat varázsoljunk szájfénnyel és a szempillákat dúsítsuk amennyire csak lehet!:)

És a sminkes képpel egy poént is hozok egyben...

Csini haj, smink, szexi test!


Hulla arc, száraz haj és csont csont hátán...

Nem tudom de én ha férfi lennék az utolsó két képből a felsőt választanám!!:))))
Remélem hasznosak voltak a tippjeim, remélem volt olyan amivel tényleg segítettem és remélem semmit nem hagytam ki. :)

Kommenteket szívesen fogadok, építő jellegű kritikától kezdve nyugodtan írjatok bármit.
Ismétlem ha lesz rá igény befotózom a saját ruhatáram top darabjait a tippekhez kapcsolódóan.
Ha valaki nem akar kommentelni akkor írjatok nyugodtan a  magenta01@citromail.hu címre.

üdv és szép estét!
m

10 megjegyzés:

  1. Én is plus size vagyok, és nagyon sokáig tartott megbarátkoznom vele, de azt hiszem végre sikerült. :) Főleg, mióta találok magamra megfelelő méretű ruhákat (thank u, háda). én szívesen látnék képeket a te top 10 ruhatáradról. :)

    VálaszTörlés
  2. Képeket,képeket ,képeket!!!Eszterke extra plus size(186cm,95D cici,?!Minden outfit tipp jól jöhet!!!Please!!!

    VálaszTörlés
  3. egy hasznos,klassz poszt,éljen!

    VálaszTörlés
  4. ügyes összefoglaló <3
    csók, puszi, pá Szépségem
    Zsuzska (cupcakeandpearls blog)

    VálaszTörlés
  5. meghoztátok a kedvem, hétvégén nekiállok a saját ruhák/szettek fotózásának;)

    VálaszTörlés