2012. december 19., szerda

Wish list

Hahó!

Szóval, wish list. Valószínűleg a felét sem fogom megkapni, de (VALAKI LINKELJE BE A PASIMNAK ÉS AZ APUKÁMNAK KÖSZI:D) mégis leírom, csak hogy lássátok mi az ami az én kis szívem vágya lenne ledobnának elém egy pár deákigazolványt (kiss ádám után szabadon).
Az utolsó kettőt meg próbálom pénteken beszerezni magamnak, szurkoljatok:)

Akkor lássuk azt a kis álomlistát.. :)

1. Lush FUN gyurma
Mindenféle illatban és színben létezik, az én kedvencem a pink, ami talán a Rock star szappanra hasonlít legalábbis illat tekintetében, és hát ugye nekem az a kedvenc Lush szappanom. :)


2.  Sony Xperia Miro
Róla nincs mit mondanom, sajna még T-Mobilnál elvileg nincs, és meg hűséges vagyok hozzájuk...


3. Lancome Hypnose Senses
 A világ legjobb illata, ha valaki nem ismeri szaglássza meg:) Azt hiszem 2009es illat, akkor ezt is használtam, de sajnos sajnálok rá annyi pénzt és csak nosztalgiázom néha a Müllerben mellette:)

4. The body shop chocomania szappan
 http://kremmania.hu/kremek/the-body-shop-chocomania-szappan





5. Csizma

A kép F&F, tökéletes lenne:) Mától kiárusítás van, pénteken megyek a fogarasiba, remélem találok még:) Féláron 3990 lenne, ami azért durván jó lenne:) (ui. Deichmanban és Humanicban is van kiárusítás de ott semmit nem találtam :S) http://www.ffdivat.com/hu

6. Szemüveg
 Még a nyáron fejest ugrott a szemüvegem a betonra, csak -1es a szemem de azért suliban nagyon jó lenne... Nem feltünő a hiba rajta de én cikinek érzem úgyhogy sosem veszem fel:/ Úgyhogy hétvégén megpróbálok beszerezni egy jó kis szemüveget.:) Vision Expressben jó kis akciók vannak pl.. :) http://www.vision-szuperoptika.hu/kiemelt-akcio



Üdv,Liza



3 megjegyzés: