2012. június 8., péntek

Avon testápolók

Sziasztok!

Imádom az Avont be kell valljam, ár-érték arányban a naturals és a color trend ami jöhet nálam, esetleg még a spa termékek, azok nagyon jók.

Szóval egy rózsás és egy kókuszos testápolót hoztam, ha lehetne illatot mutatni (mennyire menő lenne:D) akkor a kókuszostól elájulnátok... a citromfű kellemesen frissé teszi a bódító kókuszt 10/10 nekem:)
A rózsás is kellemes, semmi extra, üde rózsaillat, pont tökéletes. 10/9

Az összetevőknél kicsit megakad a szemem... Az avon testápolóktól megszoktam már, hogy egyik fő összetevő a glicerin, ez bejövős!
Ám a kókuszosban itt a Paraffinum liquidum aminek kicsit utánakerestem...

Paraffinum liquidum
"Ásványi olaj (mineral oil). Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni." (Krémmánia)

Hát döntsétek el... kicsit kiakad a szemem hogy a gázolaj gyártás melléktermékét kenem magamra :D De végülis a vazelint is használom a könyökömre,térdemre, mégis élek még...






üdv, magenta

4 megjegyzés:

  1. A Naturals testápolókat/tusikat imádom én is :) A Color Trend vonaltól régebben nem voltam elájulva, most már arra is jobban odafigyelnek szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen régen a color trend gagyi volt, most ahhoz képest milyen olcsó, egész jó:)

      Törlés
    2. Nekem a lakk volt baromi nagy pozitív "csalódás", a mostani trendszínekből rendeltem egyet, és van olyan minőség már, mint a Nailwear Pro vonaluk.

      Törlés
  2. IGEN A LAKKOK NAGYON JÓK!! én most egy színtelen körömerősítőtől vagyok elájulva, a kis betöredezős vékonyka körmeim, olyanok lettek mint a "beton":D

    VálaszTörlés