2012. június 18., hétfő

Turi körút!

Sziasztok.
 Múlthét csütörtökön turi körúton jártunk barátnőmmel. Most leírom a véleményemet, aztán mutatom a zsákmányt.

Első utunk a Renoválásba vezetett a Blahára. Olvastam róla, hogy állítolag Bp egyik legjobb turija. Ezt enyhe túlzásnak érzem, de valóban vannak nagyon jó ruhák, barátnőm vásárolt is egy szoknyát 500 Ft-ért.
Előny: Amiért nagyon tetszik nekem, az a jó elrendezése és hogy rengeteg minden egységesen 500 Ft. Megéri betérni!
Hátrány: rengeteg rossz minőségű ruha van, sokat kell lapozni egy jó darabért
Nekem a Renoválás 10/8-as.

Másodjára a Giga Turiba tértünk be, szintén a Blahán. Mit ne mondjak... Én itt vásároltam, egy szuper pöttyös szoknyát és még egy rövidnacit is... De mindkettőt csak lekaptam a fogasról mikor sétáltunk vissza a próbafülkékhez, hát mázli :)
Előny: hogy méret szerint vannak válogatva a ruhák, így nem kell feleslegesen átlapozni mindent (nem mintha a ruhamennyiségből adódva azt olyan nehéz lenne:S:D)  Az árak reálisak, 1000 fr körül volt mindkét ruha amit vettem. Nincsnek sokan délután, nyugodtan lehet szenvedni a próbafülkében:D
Hátrány:  majdnem akkora mint egy Háda, de negyede annyi ruha van benne. A fogasok is szellősek...
A Giga nálam 10/7-es.

Következő a Háda volt a Blaha-Keleti közt. A Hádát  már régóta imádjuk, ide ha tehetem és van egy kis spórolt pénzem a hétről akkor betérek (és magammal rángatom valamelyik barátnőmet is:P) Először jártam a Blahán lévő boltban, eddig csak a Kökiben és a Sugárban voltam. Vettem is egy egyberuhát, nagyon jó szerintem!!:)
Előny: hatalmas nagy, van választék, a ruhák jóminőségűek, az árak is reálisak. itt eddig mindig találtam amit kerestem (kabát, nadrág... csiniblúz) plusz mindig sikerült még 1-3 kincsre is lelnem lapozgatás közben :)
Hátrány: ha ide betérsz 1-2-3 óráig biztos nem szabadulsz... viszont akkor üres tárcával:DDD
A Háda nekem örök szerelem, ezért 10/10.
Sosem csalódtam benne!:) (Kivéve a Bosnyák felé lévő bolt, az kilós és nemjó...)

Mutatom is a zsákmányomat...

Háda 2490

Giga 1690

Naci 1090 Giga (elveszett az éterben a naci képe... de a lényeg látszik ezen is)
Hasznos volt ez a post? Máskor is írjak véleményt ha járok új helyeken?:)
Ti jártok turiba, ha igen mi a kedvenc helyetek?

10 megjegyzés:

  1. zsíííír lett :) szoknya *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gondolom a pöttyösre gondolsz... ja nagyon király, gumis pamut az egész:D

      Törlés
  2. Imádom a hádás ruhát:) Nagyon örülök, hogy most én voltam akivel turiztál. de sztem a renoválás a megvett szoknya ellenére csak egy heteske, a giga meg egy kicsit erősebb 7es. de azért jó volt:)jah és a háda 10/12.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jaja zsíír volt:D ha odaköltöztem hozzátok, sugárban lévő hádába benézünk legalább hetente árucserekor :D

      Törlés
  3. imádom a turikat.:) pont ma voltam reggel és 1500ért sikerült venni két fekete cicanacit 2 felsőt és egy királykék táskát..:)

    VálaszTörlés
  4. Kilósban. Azt írtad, nem szereted a kilós Hádát, mert hogy az nem jó - szerintem meg csak az éri meg igazán :) lehet, hogy tovább tart felkutatni a jó cuccokat, de iszonyú olcsó, én mindig oda megyek, és nem hiszem, hogy topisan öltözködöm, vagy ilyesmi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sincs baj a kilóssal, de jobban szeretem látni előre h amit megveszek az mennyibe fog kerülni. egyébként pedig minden hadában ugyanannyi a kilós ár csak van ahol minden ruhát beáraznak, van ahol meg nem.

      Törlés
    2. hááát azért szerintem tényleg jobban megéri a kilós, csak én még soha semmit nem találtam ott:( ezért nem szeretem...

      Törlés