2012. október 3., szerda

Waiting

Halihóóó:)

Vészesen közelednek a Glamour-napok (jövőhét hétvége) és tegnap lakótársammal alias Zsanival kiírtuk hogy melyik kuponokat akarjuk majd felhasználni :)

Mivel itt lakunk az Árkád szájában valószínűleg nem megyünk majd messzebbre (esetleg a West Endbe én elmennék(A) )

Szóval...
DM 50%- Na de csak alverde vagy s-he vagy manhattan termékre... Lehet befektetek egy s-he lakkra vagy szemhéjpúderre:)

Estée Lauder-2500 - hááát nem tudom mennyire győzött meg. imádom szeretem a márkát (persze van vagy 2 termékem tőlük) de ha lenne valami amibe beleszeretek azt most venném meg:)

KFC-20% - ha megéhezünk vásárlás után XD


 Maybelinne -50% (dm) - épp kifogyott a szempillaspirálom (a Maybelinne, amellett persze van vagy 10..xD de a Maybelinne a kedvenc :$)

New Yorker -20% -egy téli sál?(A)

Lancome -20% - megnézem mennyi a hypnose senses parfüm és lehet megveszem, azt használtam 2 évig de sajnálok rá annyi pénzt:( pedig a világ legjobb illata:))) na majd meglátom...

Takko-20%- hol van Takko Pesten az Örs felé??  Mikor még Újudán laktam az Újbuda Centerhez jártam de sehol máshol nem láttam még Takkot errefelé :O

Összességében nem ájultam el a kuponoktól... de már csak a Maybelinne megéri (kb 2500 helyett fogom 1200ért megvenni a spirált amit mindenképp vennék mostanában, az egész újság meg 400 ft szóval nem haragszom rájuk:DDD)

Ui. Most mikor tudatosult bennem, hogy mennyi szempillaspirálom van eszembe jutott, hogy esetleg ne csináljak velük bejegyzést?:)))

na csók,
m

5 megjegyzés:

  1. 600ft az ujsag ha adnak kuponokat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát nem mentem be és kerestem meg az újságot h mennyibe kerül X'D és egy reggeli criossant árával tévedtem, na bumm...

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés